Pocetna

Forum

Muzika

Galerija Slika

Chat

Registruj se

Pretraga

Kontaktirajte nas

Navigacija
Korisnika Online
Gosti Online: 4

Clanova Online: 0

Ukupno Korisnika: 1,595
Najnovi Clan: Mihad
Vijesti Dana

Pokretne Slike
Forumske Teme
Nove Teme
Ubrzavanje mozille F...
Cerska(1992-1993
IZ SRBSKE ARHIVE(NJI...
Zvuci Podrinja 2010?
Kako vam se svidja s...
Popularne Teme
Kako vam se svidj... [21]
šargijaši [9]
Nogometasi BiH u ... [8]
Ceranski Kingdom! [7]
Zvuci Podrinja 2010? [4]
Online Radio
Zadnje Novosti
IZBORI 2010
Pogledaj Temu
 Printaj Temu
Ceranski Kingdom!
Hamza1
#1 Printaj Post
Postavljeno 01-03-2010 05:17
Korisnicki Avatar

Admin

Clan Od: 18.04.09

Selam.Ovdje mozete pisati na ovoj temi sve vezano za Cersku i oklinu Cerske,u toku
rata do dana danasnjeg,nemojte se ustrucavati,pisite o svom selu,svom lijepom kraju
staste prezivjeli,sta planirate, za buducnost u vezi Cerske.
Pisite o nasim herojima Cerske,odbrani naseg kraja u toku agresije 1992-1995.
27.02.1993(Hamza1):
11.07.1995(Hamza)Frown

Admin
#2 Printaj Post
Postavljeno 02-03-2010 18:06
Korisnicki Avatar

Super Admin

Clan Od: 16.04.09

Selam svim slusaocima radia Udrc .
Ovako imam jedan prijedlog za pomoc nasem narodu Cerske-Podrinja,nasoj djecici koja se nalazi u Cerskoj-Podrinju,svako od nas ima od svoje djece ili licno svoje odjece koja je okracala nasoj djeci,obuca,bunde ili sl. da pokusamo da napravimo jednu dobru akciju za pomoc na proljece tj za dvije sedmice ili kako se dogovorimo da vidimo koliki ce odziv biti na ovaj prijedlog.

Posto recesija vlada globalno citavim svijetom,znaci svimi imamo u nasim ormarima od nase djece,ili nas samih izdvojimo to za nas nije nista a povratnicima ce biti dosta,svako je dobro doso sa novijim vizijama, za nas kraj da pomognemo nasem narodu.
Ovosam napiso u kratkim crtama koga zanima pojedinosti za ovu akciju nek pise na temi CERSKA.Bujrum!

Vijest napisata od clana: Cerak35

Naravno ovdje mozete pricati o ovoj temi a i vi svi predlagati druge teme...
Administrator, Voditelj i Glavni Urednik Radio Udrca !Shock

http://www.radio-udrc.com/
BossSP
#3 Printaj Post
Postavljeno 02-03-2010 23:27
Korisnicki Avatar

Super Admin

Za Cerak35 _ pokrenuo si inicijativu humanitarne pomoci za Cersku sad trebas pronaci ljude u svakoj zainteresovanoj bosnjackoj zajednici u dijaspori i krenuti u realizaciju akcije. Dodao bih uz prikupljanje odjece i obuce i skolski bribor te naziv akcije za srednje Podrinje. Mislim da je ovakvu akciju naisplativo izvoditi u drzavama USA zbog velkih troskova transporta ipak (treba prije provjeriti cijene ). Siguran sam da ima clanova na ovoj stranici iz drzava EU koi bi se prihvatili realizacije humanitarne akcije i to iz Francuske,Svicarske,Njemacke,Austrije,Luksemburga, itd.
Cekamo dijelo a ne samo price.........
Izmjenio(la) BossSP u 02-03-2010 23:29
BossSP

BossSP
#4 Printaj Post
Postavljeno 12-03-2010 15:40
Korisnicki Avatar

Super Admin

Sta se desi sa ceranskim kingdomom ?
Ovo je uobicajeno kod bosnjaka jezik leti prije mozga.
Kad treba pretvoriti dogovor u djelo mi se izgubimo razlog tome je sto prihvatamo nesto koje nismo sposobni realizovati.
Zato treba uvazavati i postovati (svoje) strucne ljude bez toga postacemo fukare.
BossSP

Admin
#5 Printaj Post
Postavljeno 12-03-2010 15:53
Korisnicki Avatar

Super Admin

Clan Od: 16.04.09

Da, to si upravu ne treba pokretati inicijativu, ako vec nije organizovano, ako nisu angazovani ljudi da razrade tu inicijavitu, hocu reci, ako nisu aganizovani ljudi u svim zemljama, Svajcarskoj, Francuskoj, Americi... i tako slicno !

Administrator, Voditelj i Glavni Urednik Radio Udrca !Shock

http://www.radio-udrc.com/
Hamza1
#6 Printaj Post
Postavljeno 13-03-2010 03:58
Korisnicki Avatar

Admin

Selam.Evo vidimo koliko se ljudi ukljucilo u samu diskusiju i sve ti je jasno.Jasam dao prjedlog a ne i pokreno samu akciju,kao sto mozes i procitati na mojem postu kakosam opiso,ali pogledaj kolko je samo procitalo taj clanak ili komentarisalo,pa tek onda mozemo govoriti o samoj akciji.

Ja licno mogu se angazovati u svom kraju tj mjestu gdje ja zivim da dam licni doprinos zatosam napiso ovdje da vidim sta drugi misle i kako da se organizujemo ali ne i ja licno da to predvodim,jer samo mozemo zajednicki napraviti velik iskorak kao pojedinac nista.Razgovarosam sa nekim nasim ljudima kazu da sad zato nije vrijeme, ja neznam kad je za nas vrijeme uvijek neto cekmo. Znaci svaki pojedinac je licno odgovoran da spremi ono sto moze,pa i da plati postarinu za slanje kao za primanje u Bosni poste,BooSP- kao sto tvrdis da ima ljudi iz Evrope dabi realizovali akciju za prikupljanje srestava,pa jos bolje ako ima,ali mescini ja nevidim da takvih ima br ovdje na ovom sajtu mozda grijesim ali toje tako.

I samo jos da da dodam kazes da trebamo strucne ljude za nesto poput ove akcije ako ti za ovo treba strucne ljude,pa kakobi da pokusamo da napravimo neki veci projekat,za ovakav projekat treba samo imati volju i srce, pare ,i nista vise ali bez zajednike ognizacije pisi propalo et toliko od mene.

27.02.1993(Hamza1):
11.07.1995(Hamza)Frown

BossSP
#7 Printaj Post
Postavljeno 23-03-2010 23:27
Korisnicki Avatar

Super Admin

@Cerak35_nadam se da te nisam uvrijedio sa mojim komentarom iskreno lahki smo na jeziku bez rezultata i dijela, necemo komentarisati nase mahane (kakvi smo takvi smo-svoji smo) svi dobro znamo onu narodnu " sve sto je proslo vratiti se nemoze" ali moze se slicno ponoviti s'tim trebamo se uciti na vlastitim greskama a imamo ih puno. Zelim ti poruciti: tvoja je ideja dobra i nebi trebo ostati na zadnjem tekstu jer jedan nemoze mnogo uraditi ali moze potencirati a ti si vec to ucinio i moralna obaveza ti je da nastavis saradjivati sa zainteresovanim za realizaciju ideje, time ces uraditi dobro dijelo i podici nivo medjusobne saradnje i komunikacija.
BossSP

mumin
#8 Printaj Post
Postavljeno 11-05-2010 04:25
Pocetnik Forumas

Clan Od: 07.05.10

Dragi nasi CERANI zahvaljujemo se onima koi zele pomoci ceranskim heroima koi borave i cuvaju sam naslov CERSKA i ono sto ide ispod naslova. P avas molim dase orjentirat na pravu ljudsku pomoc koja nejma ili koja ne sadrzi usebi elemente ponizavalja i sikaniranja ti ljudi koisu tamo ja mislim o vasim posiljkama nekakvi prlja to nije dozvoljeno ni pomenuti a kamoli naznaciti na koju adresu treba dase isporuci . Posto poznajem dosta naseg naroda kakose oblaci jos damu te ptlje posaljes pa toje bruka i sramota to ja takvo ponizavanje nebi dozvolijo a tosu stavovi mnogi nasi.
P a molim sve one koi zele da pokrenu akcije nekto bude u skladu tolerancije i postovanja prema tim cuvarima naseg .TOPRAKA . SVEVAS SELAMIM I CIJENIM KAO TREZVENE LJUDE I USPJESNE MA NAKOM KONTINENTU BORAVILI..

Idi na Forum:

Notice: Undefined index: fsh001 in /home2/radioudr/public_html/radio/forum/viewthread.php on line 418

Notice: Undefined index: fsh002 in /home2/radioudr/public_html/radio/forum/viewthread.php on line 438

Notice: Undefined index: fsh003 in /home2/radioudr/public_html/radio/forum/viewthread.php on line 440

Notice: Undefined index: fsh004 in /home2/radioudr/public_html/radio/forum/viewthread.php on line 442
Share
Logiranje
Korisnicko Ime

Lozinka

Još Niste Clan?
Kliknite Ovde da se Registrujete.

Zaboravljena Lozinka?
Zatrazite Novu Ovde.
Anketa
Najbolji Dj-Voditelj na R@dio Udrcu:

Morate se Logirati da glasate.
Shoutbox
Morate se Logirati da ostavite Poruku.

05/09/2010 19:30
Selam narode imali ko Begove Slavuje novi cd

03/09/2010 12:44
sellam Wink

30/08/2010 18:34
PRIZRENKA da bi usli na chat morate imati instaliranu javu a to instalirate na www.java.com Wink

29/08/2010 21:42
Shocksto ne mogu u cat

28/08/2010 22:06
sellam svima od neleta iz glogove..

Izgled BY Dj_Sultann ( Jasmin Baltic )| Sva Prava zadrzana By Dj_Sultann 2009-2010 2 497 632 Jedinstvenih Posjeta
Otvoreno Za: 0.54 sekunda